Winnaars kerstbomenactie nemen prijs in ontvangst

Op woensdag 25 januari werden in de DDFK-gemeenten de winnaars van de gezamenlijke kerstbomenactie in het zonnetje gezet. De winnaars kregen hun felbegeerde cheques uitgereikt. De eerste prijs bedroeg een cheque van 75 euro, de tweede prijs 50 euro en de derde prijs 25 euro.Inwoners van de gemeenten Dongeradeel, Dantumadiel, Ferwerderadiel en Kollumerland c.a. konden op verschillende plekken de kerstbomen inleveren. Vrijwilligers van onder andere de verenigingen van dorpsbelangen namen de kerstbomen in ontvangst. In totaal zijn over de 4 gemeenten 2100 kerstbomen ingeleverd. De deelnemers ontvingen per ingeleverde kerstboom een lootje waarmee ze geldprijzen konden winnen en een waardebon van 0,50 cent van speelgoedwinkel Top1Toys in Dokkum en Pijnacker in Ferwert.Hieronder volgt een overzicht per gemeente:Winnaars DongeradeelWethouder Pieter Braaksma, samen met kinderburgemeester Noa Daannette Groenevelt verwelkomde in het gemeentehuis in Dokkum een aantal gelukkige prijswinnaars. Echter de winnaar van de eerste prijs is nog steeds niet bekend. Diegene met...

Lees verder »