Aantal aanmeldingen voor iPadcursus overweldigend

DRACHTEN – In Rispinge, locatie ZuidOostZorg in Drachten, startte woensdag de populaire iPadcursus ‘Sluit mij aan!’. ,,Het aantal aanmeldingen voor de cursus is overweldigend”, vertelt communicatiemedewerker Sanne Mintjes van Sûnenz. ,,De deelnemers zijn in groepen van maximaal twaalf deelnemers ingedeeld om zo genoeg individuele aandacht te kunnen geven aan de cursisten.” Alleen in Drachten hebben zich al honderd mensen aangemeld voor de iPadcursus. ,,Door de vele aanmeldingen zullen er op verschillende tijden nieuwe cursussen van start gaan”, aldus Sanne Mintjes. Met een iets grotere groep dan gepland ging, nadat alle gegevens genoteerd waren, de cursus van start. Deelnemers krijgen een iPad te leen gedurende de cursus, zodat zij ook thuis aan de slag kunnen en zo hun digitale vaardigheden kunnen vergroten. Foto’s: Harry van der Linde

Lees verder »