Bildtse Strunroete aan vooravond vijfde editie

SINT ANNAPAROCHIE – De Bildtse Strunroete bestaat vijf jaar. De lustrumeditie is zondag 12 februari. Ditmaal zijn er elf deelnemers. Zij zijn open tussen 10.00 en 17.00 uur. Er is op verzoek gekozen voor de zondag, omdat dan meer mensen tijd hebben om te ‘strúnen’. Ook horecaondernemingen hebben zich er bij aangesloten. Bij zowel de deelnemers, als in de horeca liggen roetekaartjes. De deelnemers zijn: De Sneuphok in Tzummarum, Antiekhandel Hjertiids in Minnerstga, ’t Pakhuis en De Sneuphok in Sint Jacobiparochie, De SneupFabryk in De Westhoek, De Walrus in Nij Altoenae, Snuffelschuur Oars as Oars in Oudebildtzijl, De Fabriek St. Anna in Sint Annaparochie, De Kultuurfabriekin Alde Leie, De Grutter Museumwinkel in Alde Leie, Bij Anneke’s Brocante en Landelijk Wonen in Bitgum. Zie ook Facebook: De Bildtse Strunroete.

Lees verder »