Buurtzorg Nederland bestaat tien jaar

Het tienjarig bestaan van Buurtzorg Nederland was de aanleiding voor Buurtzorg Dantumadeel (Oost, West & Zuid)al hun clienten en familie uit te nodigen voor een gezellig en informatief samenzijn op vrijdagmiddag in Botniahiem in Damwâld.Aan deze uitnodiging werd massaal gehoor gegeven. Veel cliënten met hun familie kwamen deze middag langs in Damwâld. StandsOp deze middag waren vele stands aanwezig van de fysiotherapie, diëtiste, de Voedselbank, Slagerij Dantuma, Bakkerij van Eck. En natuurlijk ontbrak een lekkere kop koffie met gebak en een hapje en drankje niet. VoedselbankDe kado’s, die de gasten meegenomen hadden waren bestemd voor de Voedselbank, die hier erg mee ingenomen waren. Zowel lang houdbare producten als een financiële bijdrage waren zeer welkom bij de medewerkers van de Voedselbank.Tien jaar BuurtzorgAl 10 jaar lang verlenen de Buurtzorg wijkteams/wijkverpleegkundigen zorg aan hun medemens, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Dit gebeurt altijd in de beslotenheid van de eigen client-omgeving. Daarom is...

Lees verder »