Dagboek van de Rebelse Huisvrouw

De Rebelse Huisvrouw schrijft regelmatig een column in de Harlinger Courant. Daarnaast gunt ze de lezer zo nu en dan een blik in haar dagboek.Vrijdag 20-01Lief dagboek,Terwijl ik dit schrijf zit ik bij pa en moe aan de keukentafel. Moe speelt piano en pa leest de krant. Straks gaan we even winkelen bij Alexander – volgens moe hebben Primark, C&A, Didi, H&M, Vero Moda, Zara en ga zo maar door allemaal leuke aanbiedingen. ‘En daar moet je gebruik van maken’, knikte moe me toe, een verwonderde blik werpend op mijn gloednieuwe jeans vol vlekken.‘Dit is stonewashed, dat HOORT zo’, zei ik. ‘Weet je wel hoeveel ik hiervoor betaald heb?’Moe knikte begripvol. ‘Ik had die vlekken gratis voor je kunnen maken.’ We waren op tijd thuis, wilden naar de inauguratie van Donald Trump kijken. ‘Wat vind je nu van hem?’ – ik krijg deze vraag regelmatig voorgeschoteld dagboek. Het antwoord is:...