Dinnershow in Talma Hoeve

Genieten! Dat was het afgelopen donderdag 26 januari, voor bewoners van Elkander locaties Talma Hoeve, De Hale en dorpsgenoten. Aanschuiven aan de open eettafel en verrast worden met een fantastische bruidsmodeshow.Prachtige modellen showden schitterende jurken van bruidsmodewinkel ‘Let’s play Bridezilla’. Ook een aantal familieleden van de bewoners liepen over de catwalk. Deze bewoners wisten dat echter niet, een grote verrassing! Een passessie voorafgaand aan de show mocht niet uitblijven voor familieleden en collega’s. Na de show genoot iedereen van een heerlijk buffet, passend bij het thema ‘trouwen’.De open eettafel wordt maandelijks in Talma Hoeve georganiseerd. Alle 55-plussers uit Feanwâlden en omstreken zijn van harte welkom samen met bewoners van Talma Hoeve en De Hale. Gezellig samen eten staat centraal en er wordt altijd een show en/of activiteit aan gekoppeld. De volgende open eettafels vinden plaats op 23 februari en 23 maart 2017. Ook eens aanschuiven aan de open eettafel? Bel...

Lees verder »