Feestelijk heropening Prins Bernhardschool

KOLLUM – Vanmorgen heeft wethouder Paul Maasbommel van de gemeente  Kollumerland c.a. officieel CBS Prins Bernhardschool in Kollum heropend na een grondige verbouwing van de school. Daarbij is ook het nieuwe logo van de school onthuld.  Het was een feestelijk gebeuren op school. Alle kinderen hadden in de ochtend allerlei workshops gevolgd o.a. Haka, theater, dansen en djembé; de kinderen hebben genoten. Om 11.30 uur werd de school officieel geopend met het zingen van het nieuwe schoollied en een Haka/Djembé voorstelling. De genodigden konden daarna onder het genot van een hapje en een drankje de school bekijken. ’s Middag was het feest voor ouders en kinderen. De kinderen hebben prachtige voorstellingen gegeven. FOTO’S SAKE BEERSTRA

Lees verder »