Feestelijk heropening Prins Bernhardschool

Vrijdagmorgen 27 Jan heeft wethouder Paul Maasbommel van de gemeente  Kollumerland c.a. officieel CBS Prins Bernhardschool in Kollum heropend na een grondige verbouwing van de school. Daarbij is ook het nieuwe logo van de school onthuld. Het schoolgebouw ziet er nu geweldig uit. Het was een feestelijk gebeuren op school.Alle kinderen hadden in de ochtend allerlei workshops gevolgd o.a. Haka, theater, dansen en djembé; de kinderen hebben genoten. Om 11.30 uur werd de school officieel geopend met het zingen van het nieuwe schoollied en een Haka/Djembé voorstelling. De genodigden konden daarna onder het genot van een hapje en een drankje de school bekijken.’s Middag was het feest voor ouders en kinderen. De kinderen hebben prachtige voorstellingen gegeven. Al met al een mooie dag op een bijzondere school.Feestelijk heropening Prins Bernhardschool

Lees verder »