Forse rookontwikkeling bij brand in autobedrijf Dokkum

Bij een autobedrijf aan de Energieweg heeft vrijdagmiddag korte tijd brand gewoed in de garage van het pand. Omstreeks vier uur werd er alarm geslagen toen men de brand in het gebouw ontdekte. De brandweer van Dokkum werd met spoed gealarmeerd en kwam gelijk met een tankautospuit en een hoogwerker ter plaatse. Bij aankomst zette de brandweer direct een binnenaanval in om de brand te blussen. De brandweer had vervolgens door de snelle aanval de brand snel onder controle.Omdat er bij de brand veel rookontwikkeling vrij kwam, is met behulp van een overdrukventilator de rook uit het pand verdreven. Stichting Salvage is opgeroepen om de eigenaren te ondersteunen bij de afhandeling van de brand.Niemand van het personeel is bij de brand gewond geraakt.Forse rookontwikkeling bij brand in autobedrijf Dokkum

Lees verder »