FOTO’S | Winnaars gemeentelijke sportprijzen Franekeradeel 2016 in zonnetje gezet

FRANEKER – De gemeentelijke sportprijzen van Franekeradeel zijn donderdagavond door wethouder Twerda uitgereikt in Theater De Koornbeurs. De winnaars van elke per sportcategorie ontvingen een speciaal door kunstenaar Zeilstra ontworpen beeldje Sportprijs Franekeradeel 2016. Daarnaast kregen alle winnaars een herinneringsmedaille. Alle prijzen gingen vergezeld van Irischeques en bloemen. Prijswinnaars: Sporttalent 1. Jip Bakker (zwemmer), 2. Johan Kuiken (grasbaanracer), 3. Esben Poelstra (judoka). Sportploeg jeugd 1. Meisjes B1 sc Franeker (voetbal), 2. Verenigingsploeg jeugd Sjaerdema Liauckemaruiters, (dressuur en springsport), 3. Schoolmeisjespartuur kv De Twa Doarpen DIOS (kaatsen). (Foto’s Joachim de Ruijter)

Lees verder »