Honderden scholieren uit Malawi krijgen eten door Fries initiatief

LEEUWARDEN – De opbrengst van de Mary’s Meals dinnershow is bekend. Er is maar liefst € 8756,08 is opgehaald. Met dit bedrag kunnen 603 kinderen uit Malawi (Afrika) een jaar lang worden voorzien van een dagelijkse maaltijd. Stenden Hotel Management School studenten die het keuzemoduul Event Management volgen, hebben vorige week een liefdadigheid dinnershow in Stadsschouwburg De Harmonie georganiseerd voor de ontwikkelingsorganisatie Mary’s Meals. Mary’s Meals wil de armoede doorbreken door de armste kinderen in de wereld dagelijks een goede maaltijd te geven. Mary’s Meals De dinnershow was het hoogtepunt van verschillende evenementen die de Stenden studenten binnen 7 weken organiseerden voor Mary’s Meals. Zij voorzien kinderen in de armste landen van een maaltijd op de plek waar zij onderwijs genieten, zodat de kinderen er niet voor hoeven te werken of te zoeken naar eten. Het onderwijs biedt hen de kans op een betere toekomst. De hotelschool heeft de Mkwilira...

Lees verder »