Knap gelijkspel voor tweede team damclub Lemmer

LEMMER Voor de bondscompetitie moest het tweede team uit spelen tegen koploper Donderbroek. Door een nederlaag van Jaap Oosterdijk tegen de sterkste speler van de thuisclub kwamen de Lemster is op achterstand. Er werd daarna volop aanvallend gespeeld om de schade in te halen. Na vier remises wist Bouke van der Werff alsnog zijn tegenspeler met een fraaie damcombinatie te overmeesteren. De Lemsters konden met een gelijkspel tevreden huiswaarts keren. Het derde team verloor uit tegen Heerenveen. In deze wedstrijd werd de kans op gelijkspel gemist. De uitslagen: Donkerbroek – Lemmer 2 6-6. 1. G. Poortinga – Bouke v.d. Werff 0-2, 2. B.v. Ek – Jan Visser 1-1 3. J.D. Klooster – Willem Akkerman 1-1 4. H. Hoks – Gabe Heijboer 1-1 5. L. Snijder – Jaap Oosterdijk 2-0 6. J. Klooster – Barteld Kortstra 1-1 Heerenveen 4 – Lemmer 3 5-3 1. A. Oord – Jaap Oosterdijk 1-1 2....

Lees verder »