Kringloopwinkel Grou start dagbesteding

GROU – De kringloopwinkel in Grou is dit jaar van start gegaan met dagbesteding. Jan-Anne (foto) is weer terug op zijn oude stek. De kringloopwinkel in Grou draait nu een jaar onder de nieuwe eigenaren en het loopt boven verwachting volgens René Meijer en Renny Ausma. ,,We hebben eerst de tijd genomen om de winkel weer op de rit te krijgen”, aldus Ausma. ,,Dat is gelukt. Nu is er ruimte ontstaan voor het bieden van kwalitatief goede dagbesteding. Hiervoor is, naast de dagelijkse begeleiding door de sociaal werker, een ervaren ergotherapeut aangesteld.” Jan-Anne had al eerder dagbesteding in de kringloop. Hij is erg blij dat hij mocht terugkomen en kan meehelpen in de kringloopwinkel. Via Talant is er voor hem een dagbestedingsplek gerealiseerd. Omdat er diverse mogelijkheden voor dagbesteding zijn binnen de kringloopwinkel, kunnen verschillende partijen in aanmerking komen voor dagbesteding. Dit kan via onder-aannemerschap of via een Persoons Gebonden...

Lees verder »