Laatste bouwkavel Gerkesklooster/Stroobos bereikt het hoogste punt

GERKESKLOOSTER/STROOBOS – Afgelopen donderdag 26 januari 2017 heeft de laatste vrije bouwkavel in Gerkesklooster/Stroobos het hoogste punt bereikt. Deze bouwkavel is de laatste van het nieuwbouwproject aan de Flaphoek te Gerkesklooster waar de eerste woningen al in 2007 zijn gebouwd en waarvan de meeste woningen aan het water liggen. De 15 nieuwe woningen zijn gekocht door met name jonge gezinnen. Inmiddels wonen er meer dan 20 kinderen in deze woningen en dat is ontzettend belangrijk voor de leefbaarheid in de dorpen. Een fantastische uitbreiding voor Gerkesklooster Stroobos; 2 dorpen waar de gemiddelde leeftijd lager is dan 38 jaar. Maar…. De bouwkavels zijn op en er is wel vraag van vooral jonge mensen om te bouwen. De dorpen zullen dus in gesprek moeten met de gemeente om te zoeken naar nieuwe locaties. EIGEN FOTO

Lees verder »