Leerlingen Inspecteur Boelensschool naar Snowworld Zoetermeer

SCHIERMONNIKOOG – Vrijdag 20 januari vond het uitstapje naar Snowworld Zoetermeer plaats, voor de eersteklassers van de Inspecteur Boelensschool te Schiermonnikoog. In Lauwersoog stond een tourbus voor de leerlingen klaar, die vervolgens naar Ferwert reed om daar de eerste klas leerlingen van het Dockinga College Ferwert op te pikken. Het kwam erop neer dat er uiteindelijk een groep van 65 leerlingen + begeleiding richting Zoetermeer ging. In Snowworld gingen de leerlingen ervaring opdoen in skiën en snowboarden. Hier kregen ze les in. Sommige leerlingen hadden al eens eerder geskied en/of gesnowboard, maar voor een groot deel was dit de eerste keer. Ook het glijden van de piste middels een slee en een grote band (tubegliding), mocht niet ontbreken.

Lees verder »