Ma Kelly’s viert verjaardag en steunt hospice

FRIESCHEPALEN – Ma Kelly’s muziekcafé bestaat dit jaar tien jaar. Om dit te voeren, houdt het muziekcafé op 4 februari een benefietdag voor de vrijwilligers van hospice Smelnehaven in Drachten.  Ma Kelly’s is dat weekend extra lang geopend in verband met een continu uitzending van ‘De ster van het noorden’ voor de hospice in Drachten. Deze amateurzender gaat vrijdag 3 februari om 18.00 uur de lucht in, en zendt uit tot zondag 18.00 uur. Op zaterdag zijn er verschillende activiteiten. Mensen kunnen hun lege flessen en kratten inleveren voor het goede doel, of een nummer aanvragen en twee euro doneren. Om 16.00 uur is er een frikandellen eetwedstrijd en kunnen mensen de hele dag binnenlopen om de sfeer te proeven. Van elke consumptie gaat er een euro naar het goede doel. Zaterdagavond vanaf 22.00 uur is er een benefietconcert van de band WIEKE.

Lees verder »