Mooie zondag vol activiteiten in Leeuwarden

LEEUWARDEN – Twaalf Mooie Zondagen vinden dit jaar plaats in Leeuwarden. Het is een initiatief van de gezamenlijke culturele instellingen (DOLCI), de Stichting Binnenstadsmamangement, horeca en ondernemersverenigingen, Marketing Leeuwarden en Kunstkade. De eerste Mooie Zondag is 29 januari en het thema is dan ‘Vorstelijk genieten in Hofstad Leeuwarden’. Doel is om op de laatste zondag van de maand te zorgen voor een mooie en actieve binnenstad. Het is natuurlijk koopzondag, maar daarnaast zijn er op de Mooie Zondagen ook andere activiteiten. Wethouder Henk Deinum opent de eerste Mooie zondag. Daarna verzorgt Showband Takostu uit Stiens de aftrap. Er zijn wandelroutes, soepworkshops, voorlezen in de Kinderboekwinkel, gedichten maken en veel meer. In het Zaailand is er een grote Kunstmarkt. Het hele programma staat op www.mooileeuwarden.nl.

Lees verder »