Nieuw in Kollum: leefstijlprogramma ‘Hoe word ik gezond 100 jaar?’

KOLLUM – Iedereen weet dat een gezonde leefstijl belangrijk is, maar hoe doe je dat? Vanaf 2017 is er een nieuw programma in Kollum bij sportcentrum Perfect Fit voor mensen die gezond 100 jaar oud willen worden. Het doel van dit programma is om kennis en vaardigheden op te doen over voeding en beweging bij bepaalde klachten of ziektebeelden. Want met die kennis kun je namelijk zelf je gezondheid verbeteren en erger voorkomen. Doordat je het programma in een groep volgt heb je veel steun aan elkaar, want iedereen heeft hetzelfde doel voor ogen. Voor sommigen is het competitie en voor anderen biedt het gezelligheid. Ervaar je een drempel om te beginnen met een gezondere leefstijl? Deze cursus helpt je daar juist overheen. Heb je bepaalde lichamelijke klachten of heb je weinig energie? Heb je last van stress, wil je graag afvallen of je medicijngebruik verminderen? Dan is dit programma...

Lees verder »