Nieuw toeristisch Magazine VVV Friese Meren – Gaasterland

BALK – De gloednieuwe editie van het toeristische magazine 2017 van de VVV Friese Meren – Gaasterland is uit. De gids staat boordevol inspiratie en is een prachtige leidraad die de diversiteit van het gebied goed laat zien. Het magazine wordt al jaren zeer gewaardeerd door zowel toeristen, inwoners als ondernemers. De gids is thematisch ingedeeld en staat vol met tips en leuke recreatieve informatie. De (potentiële) bezoekers uit binnen- en buitenland ervaren de pracht van de Friese Meren – Gaasterland. Deze regio, met het Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân, is uniek vanwege de meren, bossen, gaasten, kliffen en de IJsselmeerkust. Met diverse sfeerimpressies, in beeld en verhaal, worden de vele recreatieve mogelijkheden uitgelicht. Ook in 2017 valt er weer van alles te ontdekken en te beleven. Een katern met een volledig overzicht van de toeristische bedrijven maakt de gids tot een onmisbaar item voor bezoeker en toerist. De gratis gids...

Lees verder »