ONT ontvangt morgen koploper Dokkum

OPEINDE – Morgen, zaterdag 28 januari, is het aan de kop van de ranglijst een mooie dag in de 3e klasse B. ONT ontvangt koploper Dokkum. ONT heeft twee punten minder dan de Dokkumers, dus kunnen we spreken van een echte topper. Voor de winterstop had ONT een prima serie van vier winstpartijen achtereen. Daarin werd tien keer gescoord en was er één tegentreffer. Dokkum deed het nog beter. Dat won de laatste zes partijen met doelcijfers om u tegen te zeggen; 24 voor en 7 tegen. Die reeks bracht Dokkum aan de kop van de ranglijst. De statistieken zeggen dat de koploper bij ingang van de winterstop ook de kampioen wordt. Maar dat is in de 3e klasse B met elkaar afwisselende koplopers niet vanzelfsprekend. Het is ook een mooie uitdaging voor ONT om die ‘statistiekenwijsheid’ aan te vallen. De wedstrijd in Opeinde begint om 14.30 uur.  

Lees verder »