SC Cambuur met Lilipaly in basis tegen FC Dordrecht

LEEUWARDEN – SC Cambuur ontvangt zaterdagavond in eigen stadion FC Dordrecht. De Leeuwarders staan negende in de Jupiler League met slechts één punt achterstand op nummer zes Helmond Sport. FC Dordrecht (zeventiende) bevindt zich in de kelder van de competitie. Eerder dit seizoen wist Cambuur de Schapenkoppen met 0-1 (goal Van de Streek) te verslaan. Frisse krachten Het memorabele bekerduel tegen FC Utrecht heeft fysiek ongetwijfeld invloed op de selectie van aankomend weekend. In vergelijking met eerdergenoemde wedstrijd is het niet uit te sluiten dat op een of meerdere posities frisse krachten zullen worden ingepast. Trainer Sipke Hulshoff kon daarover tijdens het persmoment vrij weinig prijsgeven. Hulshoff liet wel doorschemeren dat Stefano Lilipaly in de basis zal starten. Ook Harm Zeinstra keert (logischerwijs) terug onder de lat. Blessures Djavan Anderson (boven enkel), Matthew Steenvoorden (boven enkel), Sander van de Steek (hamstring) en Ricardo Kip (kuitbeen) zijn niet inzetbaar. Arbitrage Het duel (aftrap 19.45...

Lees verder »