Spinoza Leeuwarden beste eetcafé van Friesland

LEEUWARDEN – Het RTL4-programma ‘De Beste van…’ heeft Eetcafé Spinoza aan de Eewal uitgeroepen tot het beste eetcafé van de provincie Friesland. De horecagelegenheid dingt samen met de andere provinciale kampioenen mee naar de titel van beste eetcafé van Nederland. Daarvoor wordt een vlocompetitie gehouden, waarbij de kijkers kunnen stemmen op hun favoriet. Stemmen Het seizoen van ‘De beste van Nederland’ start op zaterdag 28 januari om 16.30 uur op RTL4 met de strijd tussen de beste eetcafés van het land. Via de poll op www.debestevannederland.tv kunnen de kijkers direct hun stem uitbrengen op hun favoriet. Juryrapport Volgens het juryrapport van RTL4 heeft Spinoza een fijne sfeer, gastvrije bediening en lekker eten voor een betaalbare prijs. Het unieke pand in het centrum van Leeuwarden maakt dit eetcafé extra bijzonder en voelt als thuis. Een compleet plaatje en terechte winnaar van de Provincie Friesland. Eetcafé Spinoza is beoordeeld met het eindcijfer 8,9.

Lees verder »