Theaterdiva Ruth Jacott terug in De Harmonie

LEEUWARDEN – Ruth Jacott staat vrijdag 10 februari om 20.15 uur met haar nieuwe theatershow op de planken in De Harmonie. De diva kan niet wachten om, samen met haar liveband, het publiek te trakteren op de show ‘RUTH’. De voorstelling zit vol mooie, ontroerende en opzwepende liedjes, swingende moves en openhartige verhalen. Het publiek krijgt een gevarieerde muzikale avond én een kijkje in zowel haar professionele- als haar privéleven. Een voorstelling met onverwachte wendingen, want daar houdt ze van. Gevoel verpakt in glamour In ‘RUTH’ trakteert de veelzijdige zangeres het publiek op haar grootste hits en sterke nieuwe songs. Ja, ze is in de vijftig. Nou en? ,,Hoe meer je hebt meegemaakt, hoe meer je te vertellen hebt.’’ Dankzij successen als ‘Vrede’ en ‘Leun op mij’ klinkt de stem van Ruth Jacott bij een groot publiek vertrouwd in de oren. Het duet ‘Blijf bij mij’ dat ze met Paul...

Lees verder »