Verdachten aangehouden handel in cocaïne op Ameland

AMELAND – De politie heeft de afgelopen dagen op het eiland Ameland vijf verdachten aangehouden in verband met de handel in cocaïne. Rond 13 januari spoelden er meerdere pakketjes aan met deze hard drug. De politie op Ameland heeft mensen opgeroepen om aangespoelde pakketjes in te leveren op het politiebureau. In totaal zijn er bij de politie meerdere aangespoelde pakketjes gebracht, in totaal ongeveer drie kilo zuivere cocaïne. Verhandelen Intussen kreeg de politie informatie dat een 26-jarige eilandbewoner een aangespoeld pakketje aan het verhandelen was. Hij zou dit samen doen met een 43-jarige man die ook op het eiland woont. Direct is een onderzoek gestart. Beide mannen zijn aangehouden. Verder zijn er nog drie verdachten op Ameland aangehouden vanwege hun mogelijke betrokkenheid bij deze handel. Dat gaat om vrouwen van 30 en 22 jaar en een 16-jarige jongen. Alle verdachten van Ameland zijn na verhoor in vrijheid gesteld. Maastricht Het onderzoek...

Lees verder »