Zaalteam VIOD kan niet overtuigen tegen laagvlieger De Griffioen!

Het leek wel dat een aantal meiden meer met hun gedachten bij de belangrijke bekerwedstrijd tegen Nieuw Roden was, dan bij die van De Griffioen. Om 20.15 uur strijden vanavond de Drentenaren en VIOD in de Rodenburghal om een plaatsje in de volgende bekerronde. Daarnaast had met name Aafke de Hoek en in mindere mate Reina de Vries last van een jetlag. Beide speelsters vertoefden deze week in New York.De absolute uitblinkster van de avond was de keepster van De Griffioen. Het was vooral aan haar te danken dat de overwinning van VIOD stokte bij 5-0. In de eerste vijf minuten kreeg zij wel vijf keer hulp van haar beste maatje, de paal. Voor VIOD scoorde Demi Roggeveen, Lisa Grendel, Aafke de Hoek en Lisanne Kempe. De Griffioen trof zelf één keer het eigen doel.Zaalteam VIOD kan niet overtuigen tegen laagvlieger De Griffioen!

Lees verder »