A Celtic Folk Night met Rapalje in Iduna

DRACHTEN – Rapalje treedt zaterdag 4 februari om 20.00 uur op in Iduna in Drachten. Met stampende jigs en reels, gevoelige ballades en een vleugje heavy metal nemen ze het publiek mee door Schotse hooglandenen Ierse vlakten.  Gewapend met hun instrumenten en hun stem trekken de muzikanten van Rapalje langs clubs en uiteenlopende podia. Op muziekinstrumenten zoals viool, tin-whistle, gitouki, trekharmonica, mondharmonica, bodhrán, highlandpipes, border pipes en theekistbas weet het viertal het publiek swingend en stampend op te zwepen. Rapalje speelt zaterdag 4 februari tijdens de Celtic Folk Night in het Drachtster poppodium. De bierkruiken zijn gevuld en de whiskyfles staat op tafel. Ondertussen zorgt Rapalje voor een avond vol traditionele Ierse, Schotse en soms Nederlandse folk op geheel eigen wijze. Meer info www.iduna.nl.

Lees verder »