Buurtzorg Dantumadiel viert tienjarig bestaan Buurzorg Nederland

DAMWALD -Vrijdag 27 januari vierden de drie Buurtzorg teams van Dantumadiel het tienjarig jubileum van hun organisatie. Dit deden ze in de zaal van camping Botniahiem in Damwâld. Alle clienten en collega’s uit de omgeving waren uitgenodigd voor een gezellig samenzijn. Naast een hapje en drankje werd de middag omlijnd door feestelijke muziek. Naast het feest wat er werd gevierd was er een informatiemarkt ingericht. Het thema dat verbonden was aan deze middag was voeding. De bezoekers die Buurtzorg iets wilden geven voor het jubileum, konden houdbare producten meenemen voor de voedselbank. ‘Wij hoeven niet beslist allen met tien bossen bloemen naar huis, wij vinden het juist mooi om wat voor een ander te doen’’, aldus Nienke de Vries van Buurtzorg. Er was veel animo voor deze feestelijke middag, de medewerkers van de Voedselbank werden dan ook overladen met producten en zijn iedereen heel erg dankbaar. Buurtzorg Nederland is een landelijke thuiszorgorganisatie die in...

Lees verder »