Classic Express komt naar azc Burgum

BURGUM – De rijdende concertzaal van het Prinses Christina Concours, de Classic Express, komt zaterdag 4 februari langs bij de Vrolijkheid op het azc Burgum. Alle bewoners, en met name de kinderen, zijn welkom bij concerten die de prijswinnaars van het concours die dag geven. Ook de Syrische zusjes Jawa en Shaza Manla, inmiddels bekend van radio en tv, treden op. De Classic Express is een enorme trailer die kan uitschuiven tot een concertzaal met ruimte voor ongeveer 35 kinderen. Binnen staan zitjes voor de kinderen en er is een klein podium voor de jonge muzikanten en presentator. Hier staat ook een vleugel. Het Prinses Christina Concours wil dat alle kinderen en jongeren in Nederland kennismaken met muziek. Daarbij wil het Prinses Christina Concours dat kinderen en jongeren worden gestimuleerd en ondersteund om hun muzikale talenten zo ver mogelijk te ontwikkelen. Het Concours doet dit door het jaarlijkse organiseren van concoursen...

Lees verder »