De Munnik naar Franeker

FRANEKER Daarnaast is er onder andere cabaret, zijn er de Franeker Proms, is er jeugdtheater, is er het Koornbeurs Plusprogramma en wordt een film getoond. Cabaret is er deze woensdag vanaf 20.15 uur. Dan treedt Ronald Snijders op met Welke Show. Hij staat bekend om zijn grap-pen, liedjes, normale anekdotes, nieuwe woorden en opmerkelijke invallen. Ook leest hij wederom voor uit eigen werk. Op vrijdag 3 februari is het vanaf 20.15 uur tijd voor de Franeker Proms. Ditmaal met onder anderen: Elske DeWall, Bill van Dijk, Piter Wilkens, Miranda van Kralingen en Wiebe. In een twee uur durend programma worden nummers gespeeld in het Nederlands, Fries en Engels. Na afloop is er een afterparty met muziek van de Friese band Wiebe. Meer informatie via www.promsnightfraneker.nl. Paul de Munnik staat een dag later in Theater De Koornbeurs. In maart 2015 speelde hij in Koninklijk Theater Carré de laatste voorstelling met Thomas...

Lees verder »