Hepie Koelstra Rapiddammen

Afgelopen zaterdag werd in dorpshuis “De Jister” te Twijzelerheide weer het Hepie Koelstra Rapiddamtoernooi + Fries Kampioenschap Rapiddammen georganiseerd.In een veld van 50 deelnemers, toonde Aleksej Domchev zich uiteindelijk de sterkste, Jean Marc Ndjofang wist de tweede plaats in te nemen, en als derde en tevens Fries Kampioen Rapiddammen eindigde Johan Teake DekkerIn de B- categorie was het Jan Vos die zich als eerste plaatste, tweede werd Wim Riddersma, en als derde kwam Gerrit Reitsma naar voren.Als eerste in de C- categorie was Gepke Koopman de sterkste, tweede werd Piet Wiersma, en als derde eindigde Bram Scholma.In de morgenuren werden de aanwezigen getrakteerd op een heerlijk stuk oranjekoek, aangeboden door Bakkerij Schotanus uit Twijzelerheide, ceremoniemeester was zoals gewoonlijk weer de bevlogen duizendpoot Tjalling van den Bosch !!Hepie Koelstra Rapiddammen

Lees verder »