Kunst of Kitsch in het Dienstencentrum Senioren

LEMMER Dienstencentrum Senioren staat dinsdag 7 februari in het teken van Kunst of Kitsch. Om 14.00 uur kan iedereen in het centrum in Lemmer zijn of haar kunstvoorwerpen, curiosa of eigenaardigheden, laten taxeren. Kunstkenner en taxateur Jan Menger uit De Blesse gaat dan, vaak op humoristische wijze, vertellen over de herkomst en het gebruik van voorwerpen en taxeert zo mogelijk de waarde. Iedere bezoeker mag maximaal twee voorwerpen meenemen die besproken gaan worden. Ook mensen die geen voorwerpen meenemen maar wel willen genieten van de verhalen over de voorwerpen van andere bezoekers zijn welkom. Uit ervaring blijkt dat Kunst en Kitsch veel mensen trekt. Daarom verzoekt het Dienstencentrum alle bezoekers om zich voor 4 februari aan te melden bij Bert Schotanus, tel. 0514-563566 of Jan Venema, tel. 0514-561937.

Lees verder »