Reünie Rijks HBS, RSG en Slauerhoff College

LEEUWARDEN – Een grote reünie van oud-leerlingen en -medewerkers van de Rijks HBS, Rijks Scholengemeenschap en het Slauerhoff (College) te Leeuwarden wordt op zaterdag 8 september 2018 georganiseerd. De reünie vindt plaats in het gebouw van Piter Jelles aan de Douwe Kalmaleane en in een feesttent naast de school. Aanleiding voor de reünie is het feit dat (ruim) 150 jaar geleden de Rijks HBS in Leeuwarden werd gesticht aan het Zaailand. De reünie is een van de activiteiten in het kader van Culturele Hoofdstad 2018. Belangstellenden kunnen zich al aanmelden via de site van de reüniecommissie i.o. www.derijks150.nl . Op Facebook kunnen foto’s en dergelijke worden geüpload en vrienden worden geattendeerd op de komende feestelijkheden. De reüniecommissie i.o. gaat de komende maanden een bestuur en werkgroepen installeren, die de uitvoering van de plannen ter hand zullen nemen. Er wordt uitgegaan van ongeveer 2.000 deelnemers.

Lees verder »