Turnsters SVK door naar halve finales

KOLLUMERZWAAG – Zaterdag 28 januari werd er door turnsters van SVK uit Kollumerzwaag in Assen gestreden om een plaats in de halve finale voor de 3e divisie. Ze moesten het opnemen tegen turnsters uit de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Lieke de Bruin was de eerste turnster van SVK in de categorie jeugd N4. Wegens een blessure heeft ze niet op haar kunnen gepresteerd. In de derde wedstrijd turnden Sarah van der Meulen en Kristien Gommers in de categorie jeugd E. Ze zijn erg aan elkaar gewaagd en lieten strakke oefeningen zien. Op de balk behaalden ze een gedeelde derde plaats met 11.00 punten. Bij de vloer werden de oefeningen rijk beloond. Kristien wist hier alle concurrenten achter zich te laten en werd eerste. Ook Sarah wist de jury te imponeren en werd derde. SVK mocht de twee hoogste podiumplekken in beslag nemen. Sarah werd tweede en Kristien werd eerste....

Lees verder »