Vader strijdt om dochter in Demain tout Commence

DRACHTEN – De film Demain tout Commence is te zien bij De Bios Drachten. In deze film van Hugo Gélin speelt Omar Sy, bekend van de film Intouchables, speelt de hoofdrol. Samuel leidt een rustig leven zonder verantwoordelijkheden in het zuiden van Frankrijk waar hij niet al te hard werkt. Op een dag krijgt hij het nieuws van een van zijn ex-vriendinnen dat hij de vader is van een paar maanden oude baby. Ze laat het meisje, Gloria, bij hem achter. Samuel ziet de verantwoordelijkheid niet zitten en vertrekt halsoverkop naar Londen in de hoop de moeder te vinden om het kind terug te brengen. Maar zijn zoekactie heeft geen succes. Acht jaar later woont hij samen met Gloria in Londen waar ze onafscheidelijk geworden zijn en een nieuw leven opgebouwd hebben. Op een dag duikt de moeder van Gloria weer op en eist haar dochter terug maar Samuel is...

Lees verder »