Vertier voor kinderen en voetballiefhebbers in De Lawei

DRACHTEN – Deze week laat het Ro Theater een gloednieuwe versie zien van de spannende familievoorstelling Snorro en komt De Lawei in voetbalsferen met de voorstellingen FC De Rebellen en FIFA Blatter. In de bioscoop draait de hartverwarmende film De kinderen van Juf Kiet. Voor de hele familie: Snorro (8+) De mysterieuze, fijnbehaarde Snorro en zijn trouwe, babbelzieke paard Wervelwind bestrijden onrecht en corruptie tijdens het schrikbewind van de hypocriete El Commandante. Toch is er ook tijd voor liefde. Snorro heeft een oogje op de mooie Conchita. Maar deze liefde is bijna onmogelijk: Snorro moet van zijn vader met een andere meisje trouwen. Hoe loopt dit af? Snorro is een vrolijk en visueel theaterspektakel voor iedereen vanaf 8 jaar. Te zien op donderdag 2 februari in de grote zaal. FC De Rebellen Op vrijdag 3 februari worden alle smeuïge verhalen over macht, geld, seks, doping, list en bedrog in de voetballerij verteld....

Lees verder »