Vierde plek voor Wianna Ytsma op turnwedstrijd in Dokkum

KOLLUMERZWAAG/DOKKUM – Zondag deed SVK mee aan een turnwedstrijd voor wedstrijdgroep 2 in Dokkum. Voor veel meiden was dit hun eerste of tweede turnwedstrijd. In wedstrijd 2 begonnen Suzanne van der Wal, Hilly Julia van Kammen, Jantien van der Mensen en Fie Faber. Zij komen uit in de instap D4. De meiden hebben goed hun best gedaan, maar door wat foutjes her en der konden ze niet op tegen de tegenstanders in dit grote deelnemersveld. Ook Wianna Ytsma deed deze wedstrijd mee en kwam uit in de pré instap D4. Zij heeft een goede wedstrijd gedraaid met de hoogste plek op sprong. Met haar kunsten mocht ze de medaille voor de vierde plek in ontvangst nemen. In wedstrijd 3 kwamen weer drie turnsters aan bod. Alyssa Hoekstra, Ilse Wielstra en Mariska Plantinga kwamen uit in de instap D2. Ondanks goede inzet wisten zij hier niet de benodigde punten te behalen om...

Lees verder »