Voetbalvereniging Buitenpost volop in ontwikkeling

BUITENPOST – De voetbalvereniging Buitenpost heeft voor het eerst in haar bestaan de top 200 bereikt van de hoogst spelende amateurclubs in Nederland. Deze ranglijst wordt opgesteld door het vakblad De Voetbaltrainer. Na het Noord-Brabantse Volharding is Buitenpost de hoogste binnenkomer. De voetbalvereniging Buitenpost is al jarenlang volop in ontwikkeling. Het eerste elftal is momenteel bezig aan een fantastisch seizoen. In de competitie doen de mannen van trainer René v.d. Weij en zijn assistent Dorian Berisha nog volop mee aan de prijzen die eventueel recht geven op promotie naar de hoofdklasse. Ook doet men nog mee in de beker. De jeugdafdeling groeit en bloeit als nooit tevoren. Bestuurslid Technische Zaken Jan Douma heeft hier wel een verklaring voor: “Er is geïnvesteerd in het opleiden van de jeugdvoetballers. Gekwalificeerde jeugdtrainers bij alle selectieteams. Wij hebben ingezet op interne scholing en begeleiding. Hiermee krijgen ook de overige jeugdtrainers handvaten aangereikt om de...

Lees verder »