Ali B en Yarden maken samen dood en afscheid bespreekbaar

HEERENVEEN – Uitvaartorganisatie Yarden heeft haar nieuwe reclamecampagne gelanceerd. Met de campagne gaat Yarden door om de dood en het afscheid bespreekbaar te maken en mensen op te roepen om hun laatste wensen vast te leggen. Adelheid Roosen -wiens persoonlijke verhaal in de vorige campagne werd belicht- draagt het stokje over aan Ali Bouali, beter bekend als Ali B. Dit keer staat zijn authentieke en persoonlijke verhaal centraal in de campagne. Ali heeft zelf ervaren hoe belangrijk het is om te weten wat de wensen van een dierbare zijn om op een goede manier afscheid te kunnen nemen. Vervullen uitvaartwensen belangrijk voor verwerking verlies Janet de Vries van Yarden crematorium Schoterhof en Uitvaartcentrum de Schans : ‘Voor de verwerking van het verlies is het van belang om recht te doen aan de laatste wensen van de overledene. Op basis van ervaring en onderzoek weten wij dat veel mensen onbekend zijn met...

Lees verder »