Be Quick Dokkum wint in mooi duel tegen FC Meppel

Be Quick is na de winterstop goed gestart. In een aantrekkelijke en open wedstrijd, met twee aanvallend ingestelde teams, heeft Be Quick een belangrijke stap gezet in de strijd om de tweede periodetitel. De Dokkumers moesten twee keer een achterstand wegwerken, maar wonnen uiteindelijk verdiend met 4-2.Al na drie minuten kwam Be Quick op achterstand. Hans Mansveld profiteerde van een fout in de Be Quick defensie, 0-1. Vanaf de aftrap werd het direct weer gelijk. Janco Wiersma zette goed voor en Aldert Hietkamp schoot knap raak bij de eerste paal. Optisch had Be Quick een overwicht, maar het moest voortdurend attent blijven op de snelle omschakelmomenten. Meppel hanteerde veelvuldig de lange bal en Be Quick kon dan ook geen moment verslappen. Na ruim een half uur kwam Meppel opnieuw op voorsprong. Een vrije trap vanaf bijna dertig meter werd hard en laag binnengeschoten door topschutter Pim ter Voorde, 1-2. Nog...

Lees verder »