Broekster Boys heeft het moeilijk tegen SC Joure

Broekster Boys is weer gestart met trainen en spelen in het nieuwe jaar. De verrassing was de derde plek op het OKT op zaterdag 14 januari. Geoefend werd er tegen VV Grijpskerk met een 5-1 winst en VV Anjum met een 4-1 winst. Van eerste klasser VEV´67 uit Leek werd met 6-4 verloren. Afgelopen zaterdag was er weer de eerste competitie wedstrijd tegen SC Joure. Aftasten op het mooie kunstgrasveld in Damwald.Onder de leiding van scheidsrechter Veldhuizen was zaterdagmiddag de aftrap. Bij Broekster Boys zat Hendrik Bouma weer op de bank. Kas Huizenga en Piet Wessel Dijkstra waren geblesseerd. Spelen tegen een verdedigend team met een gevaarlijke counter is altijd moeilijk voor Broekster Boys. Spits Julian Zeinstra van SC Joure schoot uit een counter net naast het doel van keeper Lennert Koolstra. Keeper Johan Vonk was voor één wedstrijd geschorst. Het meeste balbezit was zondermeer voor Broekster Boys. De counters...

Lees verder »