Chr. Mannenkoor Steenwijk in de Oosterkerk in Kollum

Zondagavond 29 Jan trede het Chr. Mannenkoor Steenwijk op in de Oosterkerk te Kollum onderleiding van dirigent Marco Hoorn. Het koor bestaat  uit ongeveer 65 leden. Het koor verlenen regelmatig medewerking aan kerkdiensten in Steenwijk en wijde omgeving.Ook in verzorgingstehuizen en bejaardencentra worden vaak optredens verzorgd. Het koor geeft ook met regelmaat concerten, meestal met bekende artiesten . Jan Vayne, Vicky Brown, Rob van Dijk, Josti Band, Ernst Daniël Smid, Marten Smeding en veel anderen hebben hun medewerking verleend bij verschillende concerten.Het mannenkoor heeft een warm contact met een zusterkoor in Boedapest van de Protestantse gemeente aldaar. Over en weer zijn er enkele uitwisselingen geweest. Het repertoire bestaat voornamelijk uit geestelijke liederen, maar ook licht klassieke, operette, en populaire stukken.Onze motivatie is om met onze liederen God in deze wereld groot te maken.Chr. Mannenkoor Steenwijk in de Oosterkerk in Kollum

Lees verder »