Dames VC058 winnen in zinderende derby van Leevoc

LEEUWARDEN – Dames 1 van VC058 heeft zaterdagavond goede zaken gedaan door in de derby tegen Dames 1 van Leevoc met 3-1 te zegevieren. In een druk bezette, sfeervolle Wiardahal werd om ieder punt hard gestreden. De eerste twee sets werden overtuigend gewonnen door VC058. De derde set ging naar Leevoc. De vierde en beslissende set werd met 25-22 gewonnen door VC058. Vernieuwd team raakt op stoom VC058 startte dit seizoen met een bijna compleet nieuw team, met veel jonge talenten uit de eigen jeugd. Het team had het in de eerste seizoenshelft moeilijk tegen geroutineerde teams. Met deze overtuigende overwinning stijgt de club naar de achtste plek in de competitie. ,,We willen absoluut onze plek behouden in de derde divisie. Als we zo blijven spelen, gaat dat lukken”, aldus trainer/coach Hette van den Brink. Volgende week speelt VC058 een uitwedstrijd tegen CoVos, in Easterein.

Lees verder »