DOS pakt twee punten in Kampen

Het herenteam van volleybalvereniging DOS heeft zaterdagmiddag twee dure punten gepakt in de uitwedstrijd tegen nummer drie Reflex. In een maar liefst twee uur durend duel had de ploeg eigenlijk de overwinning verdiend, maar maakten de Kampenaars in de uiteindelijk beslissende vijfde set veel minder fouten. Zij wonnen met 3-2 (25-21, 18-25, 26-24, 27-29, 15-10).Door afwezigheid van Douwe Kooistra was Hendrik Postma opnieuw bereid gevonden om als spelverdeler mee te doen. Vaste spelverdeler Gerrit de Beer nam hierdoor plaats op de buiten en Wouter de Vries op de mid. Cornelis van Slageren, Kees Kloosterman en Peter Wolters begonnen op hun vaste positie, respectievelijk de buiten, mid en diagonaal. In deze ‘noodopstelling’ werd wat slapjes aan het duel begonnen, de hoofdpass was niet optimaal en de slappe tactische aanvalsballen kostten veel punten. Na tips vanaf de bank van Appie Hietkamp en in het veld van Peter Wolters begon het te lopen.Het...

Lees verder »