Een heel prijzenpodium voor Turn- en Gymsport Dokkum

Zaterdag 28 januari was de eerste plaatsingswedstrijd voor de niveaus D5 t/m D2 in Dokkum. Voor de meeste van deze jonge meisjes was dit hun allereerste wedstrijd. In de eerste wedstrijdronde werd Dokkum door maarliefst acht pré-instappers vertegenwoordigd in de categorie pre instap 2 D4: Anke Emma Blom, Janne Arjaans, José Holtewes, Melissa Stuivenvolt, Milena Eelkema, Myla Jagersma, Sterre de Vries, Thealde Rinske Holwerda.Deze dames lieten op de vloer een nette oefening zien en op de sprong liet iedereen goede handstand-platvallen zien. Sterre behaalde met haar vloeroefening het derde cijfer van hun categorie en Thealde behaalde dit op de sprong. Op de brug werden goede oefeningen geturnd en Anke Emma behaalde hier zelfs het hoogste cijfer uit hun categorie met een topscore van 15.100. Melissa behaalde hier het derde cijfer met een prachtige score van 14.950. Bijna iedereen bleef op de balk staan en er werden mooie zweefstanden laten zien....

Lees verder »