Five Pack wint op Urk

URK – Na de overwinning op koploper Jugglers uit Enschede, wonnen de basketballers van Five Pack uit Ureterp zaterdag op Urk. Orca’s heeft dit seizoen slechts twee wedstrijden gewonnen, maar is een niet te onderschatten tegenstander. De meeste teams hebben het erg lastig op Urk en er wordt meestal ook niet dik gewonnen. Five Pack had een redelijk gemakkelijke avond en won na een uitstekend eerste kwart met 53 – 72. Five Pack schoot werkelijk uit de startblokken en na het eerste kwart stond er een stand van 9 – 34 op het scorebord. Mike Clarck wist regelmatig de bal te onderscheppen en scoorde 14 van zijn in totaal 27 punten in het eerste kwart. Jesse Hassell was erg actief in de verdediging en dit zorgde voor veel druk bij de tegenstander. De strijd leek toen al gestreden, maar zoals gebruikelijk gaf Orca’s niet op. In het tweede kwart speelde...

Lees verder »