Gezellig Pitshop zaalvoetbal toernooi 35 +

Zaterdag  werd voor het eerst het  Pitshop zaalvoetbal toernooi gehouden in de van der Bij Hal te Kollum voor de 35+ Met 6 teams werd er gespeeld om mooie bekers en geldprijzen, 1 grote poule dus allemaal 5 wedstrijden.Om 16 uur werd er met de eerste wedstrijd begonnen onder leiding van scheidsrechter Jelle Boerema, om 5 minuten voor zeven floot scheidsrechter Hielke de Graaf de laatste wedstrijd af en was de winnaar bekend! de Ale Boefje Combinatie (ABC) was veruit de beste en ging met de hoofdprijs naar huis.Buitenpost werd knap tweede en het organiseerde team, Friese Boys, werd op doelsaldo derde, nog net voor Lauwers 3. Lauwers 1 en vv Kollum werden respectievelijk 5de en 6deVerder waren er nog extra prijzenVoor bijvoorbeeld man van het toernooi, Andries Spek. slechtste goal, Goffe de Boer. snelste goal Wiebe Zuidersma en voor het team dat getroost moest worden, vv Kollum. Luther Klaver...

Lees verder »