Gezellig Pitshop zaalvoetbaltoernooi 35 + in Kollum

KOLLUM – Zaterdag 18 januari werd voor het eerst het Pitshop zaalvoetbaltoernooi gehouden in de Van der Bij Hal te Kollum voor de 35+. Met zes teams werd er gespeeld om mooie bekers en geldprijzen, een grote poule dus allemaal vijf wedstrijden. Om 16.00 uur werd er met de eerste wedstrijd begonnen onder leiding van scheidsrechter Jelle Boerema, om 5 minuten voor zeven floot scheidsrechter Hielke de Graaf de laatste wedstrijd af en was de winnaar bekend. De Ale boefje combinatie (ABC) was veruit de beste en ging met de hoofdprijs naar huis. Buitenpost werd knap tweede en het organiseerde team, Friese boys, werd op doelsaldo derde, nog net voor Lauwers 3. Lauwers 1 en vv Kollum werden respectievelijk vijfde en zesde. Verder waren er nog extra prijzen. Voor bijvoorbeeld man van het toernooi, Andries Spek. Slechtste goal, Goffe de Boer. Snelste goal Wiebe Zuidersma en voor het team dat...

Lees verder »