Grote successen voor SVK

Zaterdag 28 januari werd er in Assen gestreden om een plaats in de halve finale voor de 3e divisie. Ze moesten het opnemen tegen de provincies Friesland, Groningen en Drenthe.Lieke de Bruin was de eerste turnster van SVK in de categorie jeugd N4. Wegens een blessure heeft ze niet op haar kunnen gepresteerd. In de derde wedstrijd turnden Sarah van der Meulen en Kristien Gommers in de categorie jeugd E. Ze zijn erg aan elkaar gewaagd en lieten strakke oefeningen zien. Op de balk behaalden ze een gedeelde derde plaats met 11.00 punten.Bij de vloer werden de oefeningen rijk beloond. Kristien wist hier alle concurrentie achter zich te laten en werd 1e. Ook Sarah wist de jury te imponeren en werd 3e. SVK mocht de twee hoogste podiumplekken in beslag nemen. Sarah werd 2e en Kristien werd 1e.In de andere baan kwam Femke Damstra in actie bij de junioren D....

Lees verder »