Korfballers Waterpoort Sneek spelen weer gelijk

SNEEK – Het is De Waterpoort zaterdag niet gelukt om CSL 1 op de ranglijst in te halen. De korfbalequipe uit Sneek kwam in de Schuttersveldhal niet verder dan een 20-20 gelijkspel en blijft onder de ploeg uit Stiens. Waar De Waterpoort graag flitsend uit de startblokken had willen komen was het CSL die met scherp schoot. Er werd door CSL een hoog rendement behaald en dit resulteerde al snel in een achterstand voor de Snekers. De Waterpoort ging in de achtervolging door middel van mooie doelpunten van Frank Bruin en Martijn Barendsen. CSL bleef evenwel dankbaar profiteren van verdedigingsfouten van de thuisploeg en leidde bij ruststand met 10-14. Na rust was het De Waterpoort die liet zien dat het niet zomaar gespeeld was. Een goede comeback resulteerde in een voorsprong van 18-16 voor de ploeg van coach Ralph de Vries. Met nog zes minuten op de klok stond er...

Lees verder »