Neptunia’24 dendert door

TUBBERGEN – Neptunia’24 dendert door. In Tubbergen omzeilden de waterpoloheren uit Sneek de lastige klip VKC’03. In de “De Vlaskoel” werd het 10-14 voor Neptunia’24 dat eerder in Sneek niet verder kwam dan 10-10. Neptunia nam direct het initiatief en was in de eerste minuten gelijk een aantal maal gevaarlijk, het opende de score maar gaf de leiding ietwat knullig snel weer uit handen. Het spel ging heen en weer en na de eerste periode stond er 2-1 op het bord. De Snekers waren onrustig in de aanval. De bal werd te vaak al binnen vijf seconden verspeeld waardoor de thuisploeg weer in de counter kon schieten. Dit resulteerde andermaal in een doelpunt en trainer/coach Peter van Leeningen vond het tijd voor zijn eerste time-out. Kalmte bewaren en zorgvuldig kansen overwegen was het devies. Neptunia trok de wedstrijd dichter na zich toe, stand bij rust 6-5. De derde periode bleek het...

Lees verder »